0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Circle J

Biografie Circle J

Circle J bestaat uit Tomba – zang en bas, Edje – gitaar en backing vocals, Thom – drums, Jasper – banjo, mandoline en backing vocals en zangeres Marianne – doedelzak, tin whistle, dwarsfluit en backing vocals.

Folk band boeken of inhuren

De band speelt met folk doordrenkte punk sinds 2002. De aanstekelijke mix van stampende punk en folky meezingers wint nationaal en internationaal steeds meer terrein.

(cover)bands boek je simpel online

Het eerste volwaardige album ‘Fat Man’s Chest’ (2007) is zeer goed ontvangen door zowel recensenten als folkpunkfans. De cd schopte het tot de top 20 album lijst van Paddyrock.com en OOR noemde het “de leukste punkplaat sinds lange, lange tijd”.

Artiesten en bands voor feest en festival

In 2010 verscheen ‘Weekend Warriors’, een tweede schat aan folkpunkparels met een ontzagwekkend arsenaal aan drums, scheurende bas en gitaren, doedelzak, accordeon, banjo, mandoline, dwarsfluit en tin whistle, dat je ademloos en dorstend naar meer zal achterlaten.

Het album werd uitgebracht in Duitsland en Japan en kwam terecht in alle top 10 lijstjes van toonaangevende paddypunk-websites als Paddyrock.com(US), Shite’n’Onions (US) en Celtic folkpunk blog (ES).

Circle J boeken voor scherpste gage

Circle J betrad het podium in een groot aantal zalen en op festivals in de Benelux, Duitsland, Engeland en Spanje, waaronder Tivoli Utrecht, Paradiso en Melkweg Amsterdam, 013 Tilburg, Rockhal (LU), het Paard Den Haag, Oosterpoort Groningen, Wild at Heart Berlijn (DE), Bevrijdingsfestival Utrecht, Endorse it in Dorset festival (GB), Puelles Rock (ES), Paaspop Schijndel en Festival Mundial Tilburg.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Circle J boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties