0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kiek Now Us

Biografie Kiek Now Us

Band is gestopt. Vind hier meer boerenrock bands

Kiek Now Us is een rock & roll-band met zijn wortels in de Achterhoek. Aan het eind van het jaar 2000 werd daar, in een klein dorpscafé, de eerste aanzet gegeven tot wat later Kiek Now Us zou worden. Een aantal muzikanten in spé besloot een band te beginnen, en de eerste jaren werd er regionaal al een goede live-reputatie opgebouwd. Gemoedelijk, energiek én gezellig!
Sinds 2004 toeren de vijf bandleden van Kiek Now Us ieder jaar door het hele land. De ervaren muzikanten van Kiek Now Us weten met spetterende optredens dan ook een nog steeds groeiende schare liefhebbers te bereiken.

(boeren)rock ’n roll band boeken

In 2006 werd de eerste single van de band uitgebracht, ‘Viva La Roggebrood’. Een ‘vol gas’-feestnummer én een wereldhit in de Achterhoek! Daarna volgden de lang verwachte opvolgers, ‘Proosten op het Oosten’, een krachtig rocknummer, ‘Zin An Leaven’, ‘Hemel Zonder Bier’
Radiostations in het hele land pikten het nummer snel op en sindsdien word het overal luidkeels meegezongen! Later bracht Kiek Now Us samen met collega-bands Mooi Wark, WC Experience en De Richards met de single “Zomerfeesten”. Na “Proat Gin Poep” gaat de band in samenwerken met Michiel Hoogenboezem, producer van onder meer De Dijk en Normaal. De band treedt onder meer live op bij 3FM (Giel Beelen) en Radio 538 (Edwin Evers).

Onvervalst boerenrock repertoire

Naast eigen werk wordt het repertoire van Kiek Now Us aangevuld met covers.  Hierbij worden zowel Engels- en Nederlandstalige covers als dialectnummers met het kenmerkende enthousiasme van Kiek Now Us de zaal ingeslingerd. Alles van Status Quo’s ‘Rockin’ All Over the World’  tot aan  ’Jimmy’ van Boudewijn de groot bevindt zich in de setlijst, die geen optreden hetzelfde is.

Vol gas!

Kiek Now Us is inmiddels in het hele land een veelgevraagde live-band. Ook in 2014 zet deze trend zich onveranderd door! Door de vlammende live-shows met veel interactie met het publiek en een onverminderd enthousiasme verovert de band steeds meer podia. Met optredens bij tentfeesten, festivals, kermissen, in discotheken en andere evenementen toert Kiek Now Us weer vol gas door!

Kiek Now Us bestaat uit

Erwin Banning – basgitaar
Jos Bleumink – saxofoon, zang
Lars Karnebeek – zang, gitaar
Koen Klein Goldewijk – drums
Niek Albers – gitaar

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kiek Now Us boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties