0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Kiek Now Us

Biografie Kiek Now Us

Band is gestopt. Vind hier meer boerenrock bands

Kiek Now Us is een rock & roll-band met zijn wortels in de Achterhoek. Aan het eind van het jaar 2000 werd daar, in een klein dorpscafé, de eerste aanzet gegeven tot wat later Kiek Now Us zou worden. Een aantal muzikanten in spé besloot een band te beginnen, en de eerste jaren werd er regionaal al een goede live-reputatie opgebouwd. Gemoedelijk, energiek én gezellig!
Sinds 2004 toeren de vijf bandleden van Kiek Now Us ieder jaar door het hele land. De ervaren muzikanten van Kiek Now Us weten met spetterende optredens dan ook een nog steeds groeiende schare liefhebbers te bereiken.

(boeren)rock ’n roll band boeken

In 2006 werd de eerste single van de band uitgebracht, ‘Viva La Roggebrood’. Een ‘vol gas’-feestnummer én een wereldhit in de Achterhoek! Daarna volgden de lang verwachte opvolgers, ‘Proosten op het Oosten’, een krachtig rocknummer, ‘Zin An Leaven’, ‘Hemel Zonder Bier’
Radiostations in het hele land pikten het nummer snel op en sindsdien word het overal luidkeels meegezongen! Later bracht Kiek Now Us samen met collega-bands Mooi Wark, WC Experience en De Richards met de single “Zomerfeesten”. Na “Proat Gin Poep” gaat de band in samenwerken met Michiel Hoogenboezem, producer van onder meer De Dijk en Normaal. De band treedt onder meer live op bij 3FM (Giel Beelen) en Radio 538 (Edwin Evers).

Onvervalst boerenrock repertoire

Naast eigen werk wordt het repertoire van Kiek Now Us aangevuld met covers.  Hierbij worden zowel Engels- en Nederlandstalige covers als dialectnummers met het kenmerkende enthousiasme van Kiek Now Us de zaal ingeslingerd. Alles van Status Quo’s ‘Rockin’ All Over the World’  tot aan  ’Jimmy’ van Boudewijn de groot bevindt zich in de setlijst, die geen optreden hetzelfde is.

Vol gas!

Kiek Now Us is inmiddels in het hele land een veelgevraagde live-band. Ook in 2014 zet deze trend zich onveranderd door! Door de vlammende live-shows met veel interactie met het publiek en een onverminderd enthousiasme verovert de band steeds meer podia. Met optredens bij tentfeesten, festivals, kermissen, in discotheken en andere evenementen toert Kiek Now Us weer vol gas door!

Kiek Now Us bestaat uit

Erwin Banning – basgitaar
Jos Bleumink – saxofoon, zang
Lars Karnebeek – zang, gitaar
Koen Klein Goldewijk – drums
Niek Albers – gitaar

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kiek Now Us boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie