0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Mooi Wark

Biografie Mooi Wark

In Memoriam: Op 31-10-2017 is John Roffel, drummer van mooi wark, overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij wensen zijn vrouw, familie en vrienden veel sterkte met het grote verlies.

De in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band, heeft een groot deel van Nederland veroverd en landelijke bekendheid verworven met de nummers: Idioot, Bokkie Of Een Mooi WarkGeittie, Achter De Tent en natuurlijk In De Blote Kont.

Bekende boerenrock band boeken

Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld door Mooi Wark. Van de albums “Gewoon Idioot”, “Bok ‘m d’r op” en “Rock & Rodzooi”, allen geproduceerd door Dick Kemper, zijn inmiddels al ruim 30.000 stuks over de toonbank gegaan.

Rock ‘N Roll band

De albums “Bok ‘m d’r op” en “Rock & Rodzooi” kwamen op respectievelijk nummer 9 en 7 binnen in de Nederlandse Album Top 100.

In de blote kont

Mooi Wark voordelig boeken bij burolivemuziek.nlMet het nummer “In de blote kont” van heeft Mooi Wark een echte hit te pakken. Iedereen zingt, schreeuwt en danst mee op het nummer. Sinds 2007 doet Mooi Wark ruim 100 live-shows per jaar in feesttenten, discotheken, zalen en op festivals. Mooi Wark behoort daarmee tot één van de grootste live-bands van Nederland. Paradiso Amsterdam, het Zwarte Cross Festival, de Mega-Piratenfestijnen, Dauwpop, het Gelredome (Giga-Piratenfestijn), TT-Festival en Koninginnenacht Groningen zijn een greep uit de tourlijst. En in december van het jaar 2012 komt daar de Melkweg Amsterdam bij.

Radio bekend

Mooi Wark is bovendien een graag geziene gast bij de landelijke TV- en radiostations. Eind 2008 werd de band door BNN en de NOS gevolgd met een cameraploeg voor 3FM’s Serious Request.

Mooi Wark ging onder de noemer “One day world tour” op wereldtournee, welke exact één dag duurde. Hierbij werden de plaatsen America, Moscou, Denemarken, Polen en Engeland aangedaan (allen in Nederland), waarbij de opbrengst geheel ten goede kwam aan het goede doel.

Rock ‘N Roll band boeken of inhuren

Giel Beelen (3FM) heeft Mooi Wark met regelmaat in de studio en in 2009 was de band er zelfs een week lang te vinden tijdens een speciale Mooi Wark week, ter promotie van het album “Rock & Rodzooi”, waarbij Mooi Wark iedere ochtend op een platte wagen een mini-concert gaf op het Mediapark.

Mooi Wark boeken voor scherp gage

De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok!
De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ‘n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd.

Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt. Het succes van Mooi Wark bereikt in 2008 een hoogtepunt, als de band optreedt in een bomvol Mooi Wark voordelig boeken bij burolivemuziek.nlParadiso te Amsterdam. Zo’n 1500 bezoekers trokken eind september naar de poptempel van Nederland om samen met Mooi Wark het platteland te vertegenwoordigen.

Boer zoekt vrouw

In 2017 keert de oude drummer Dennis Hendriks terug nadat drummer John Roffel overleden is aan de gevolgen van kanker.

Mooi Wark gaat dan ook weer keihard door met optreden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mooi Wark boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie