0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dazzled Kid

Biografie Dazzled Kid

Bomhof werd geboren en groeide op in Amsterdam.Zijn vader was humanistisch raadsman, zijn moeder overleed toen hij 18 was. Hij begon al vroeg met muziek maken.Op zijn tiende speelde hij al met vrienden in een bandje.

Nederlandse rockband boeken

Op zijn twaalfde bezocht hij voor het eerst Paradiso en toen hij veertien was begon hij een band die later Voicst zou gaan heten. Sinds de bandleden van Voicst besloten hebben tijdelijk andere projecten voorrang te geven over Voicst gaat Bomhof door het leven als soloartiest onder het pseudoniem Dazzled Kid.

Boek een band

Deze naam, afkomstig van het debuutalbum 11-11 van Voicst, gebruikte hij al eerder voor het nummer “Twist Your Nipples”, dat hij in samenwerking met dj-producer Adam Bratt maakte. Het soloproject van Tjeerd heeft zich ontwikkeld tot het album Fire Needs Air dat verscheen op 28 januari 2011.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dazzled Kid boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties