0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Donnie

Biografie Donnie

Rapper Donnie, die zichzelf ook wel de mannelijke Marilyn Monroe noemt, verrast steeds weer met zijn hersenspinsels en gedaantewisselingen waarbij hij zijn bijzondere mode smaak niet onder stoelen of banken steekt. Eind vorig jaar kwam hij de streamcharts binnen met zijn debuutalbum ‘Mannelogie’, waarop ook Vjéze Fur en Mr. Polska meedoen.

bekende rappers boeken of inhuren

Niet alleen de teksten, ook de beats zijn zo catchy als het maar kan door de samenwerking met Bas Bron, producer van De Jeugd van Tegenwoordig. Donnie maakt hits en is dé nieuwe aanwinst voor de Nederlandse hiphopscene.

Rapper Donnie boeken voor scherp gage

Donnie heeft een diepgekoesterde liefde voor merkkleding en genotsmiddelen. Het Leidseplein komt continue terug, daar zou hij ook wel willen begraven worden rapt hij. Donnie is een meester in associëren op niveau en niet alleen in zijn teksten maar ook in dagelijkse conversatie.

Associatie-rap is dan weer niet iets nieuws, maar door zijn thema’s en Amsterdamse tongval is Donnie’s stijl absoluut uniek te noemen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Donnie boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties