0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Gin Dutch

Biografie Gin Dutch

Gin Dutch is afkomstig uit Enschede. Op haar vijftiende begon ze met rappen in de hiphopformatie Boogie G Funk. Twee jaar later tekende ze haar eerste platencontract. In 2010 deed ze mee aan Wanted, een competitie in de Melkweg in Amsterdam voor hiphoptalent.

Bekend in America

In 2012 ging ze solo verder en ging ze drie weken naar de Verenigde Staten om te weten hoe haar muziek daar landde. Uiteindelijk bleef ze daar gedurende haar visum van drie maanden. Ze deed daar allerlei contacten op en stond in het voorprogramma van bekende artiesten als Too $hort, Scarface, E-40, Sean Kingston, Tyga en Bow Wow. Door deze reis besefte ze dat er voor haar succes mogelijk was.

X-Factor & Paul Elstak

In 2013 deed ze mee aan X Factor en stond ze onder de hoede van saxofoniste Candy Dulfer. Ze viel af net voordat de life shows begonnen. Deze jaren luidden ook een wijziging van haar stijl in van underground naar een stijl voor een breder publiek. In 2014 werkte ze samen met Paul Elstak en Mental Theo; hun nummer Raving beats kwam in verschillende hitlijsten te staan en werd anderhalf miljoen maal bekeken op YouTube.

Eigen Label

In 2014 richtte ze met producer Fox Beats ‘BGF Music’ op en in september 2016 tekenden ze een muziekuitgeverij-overeenkomst met Strengholt Music Group en Fabiënne Music. Ook verscheen in 2016 nieuw werk, waaronder de single Soldiers. In het voorjaar van 2017 released ze het album Wasted.

Gin Dutch boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gin Dutch boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie