0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Pascal Redeker

Biografie Pascal Redeker

Hij was een DJ en nu een zanger, maar meer nog dan dat is hij dromenvanger van beroep. Door het najagen van zijn dromen leeft hij nu van de muziek en dat bracht hem al op de mooiste podia in het land waaronder de Toppers in Concert. In mei 2022 kwam zijn nieuwste single ‘De Vrijgezel’ uit, met direct succes!

Zanger boeken of inhuren

Opgegroeid in een doorgewinterd horeca gezin in Venhuizen, waar hij als kleine jongen privéleven probeerde te combineren met werken in de horeca. Op de basisschool deed hij mee met diverse talentenjachten als Ciske de Rat en won diverse prijzen.

Zingende DJ

Begonnen op zijn 15e waar hij draaide in de Stadsherberg in Enkhuizen, gevolgd door het Kraaienest in Medemblik. Snel volgde heel Nederland als het werkterrein voor Pascal als zingende dj. Maar steeds meer legde hij zich toe op alleen zingen.

Halftime show Toppers in Concerts

Pascal Redeker boek je voordelig bij burolivemuziek.nlDoor een filmpje van een paar minuten in te sturen stond Pascal avond aan avond in de halftime show van de Toppers in Concert reeks in een volle Arena Amsterdam met 67.000 mensen.

Pascal is tevens de vaste huiszanger van café Bolle Jan in Amsterdam.

Boek een allround zanger

Hij zingt in het Nederlands, maar met hetzelfde gemak zingt hij in het Engels, Spaans of Italiaans. ‘Tijdens mijn optredens neem ik het publiek graag mee op een muzikale reis. Langs verschillende stijlen muziek in verschillende talen.

Pascal Redeker boeken voor scherpste gage

Pascal is muzikaal, trendgevoelig, heeft een giga stem en een waanzinnige bühne attitude. Daarnaast maakt Pascal eigen muziek en heeft al een flink aantal hits en meezingers op zijn naam staan.

Populairste Party Artiest

In 2014 ontving hij een Party Award voor “Populairste Party Artiest” voor zangers als Django Wagner, Wolter Kroes en Peter Beense. En in 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6.
Pascal is een zanger die het feest brengt op een verrassende manier!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Pascal Redeker boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie