0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Pascal Redeker

Biografie Pascal Redeker

Hij was een DJ en nu een zanger, maar meer nog dan dat is hij dromenvanger van beroep.Door het najagen van zijn dromen leeft hij nu van de muziek en dat bracht hem al op de mooiste podia in het land waaronder de Toppers in Concerts.

Zanger boeken of inhuren

Opgegroeid in een doorgewinterd horecagezin in Venhuizen waar hij als kleine jongen privéleven probeerde te combineren met werken in de horeca en op de basisschool deed hij mee met diverse talentenjachten als Ciske de Rat en won diverse prijzen.

Zingende DJ

Begonnen op zijn 15e waar hij draaide in de Stadsherberg in Enkhuizen waarna het Kraaienest in Medemblik volgde. Snel volgde heel Nederland als het werkterrein voor Pascal als zingende dj. Maar steeds meer legde hij zich toe op alleen zingen.

Halftime show Toppers in Concerts

Pascal Redeker boek je voordelig bij burolivemuziek.nlDoor een filmpje van een paar minuten in te sturen stond Pascal avond aan avond in de halftime show van de Toppers in Concert reeks in de Arena Amsterdam.

Pascal is tevens de vaste huiszanger van café Bolle Jan in Amsterdam en hij trad in 2012 op met de Toppers in de Arena voor 67.000 mensen.

Boek een allround zanger

Hij zingt in het Nederlands, maar met hetzelfde gemak zingt hij in het Engels, Spaans of Italiaans. ‘Tijdens mijn optredens neem ik het publiek graag mee op een muzikale reis. Langs verschillende stijlen muziek in verschillende talen.

Pascal Redeker boeken voor scherpste gage

Pascal is muzikaal, trendgevoelig, heeft een grote stem en een waanzinnige bühne attitude. Daarnaast maakt Pascal eigen muziek en heeft al een flink aantal hits en meezingers op zijn naam staan.

Populairste Party Artiest

In 2014 ontving hij een Party Award voor “Populairste Party Artiest” voor zangers als Django Wagner, Wolter Kroes en Peter Beense. En in 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6.
Pascal is een zanger die het feest brengt op een verrassende manier!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Pascal Redeker boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties