0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Armanies

Biografie De Armanies

Drie Rotterdammers met oog voor detail en voorkeur voor outfits van Italiaanse snit. Akoestisch en niet gebonden aan een vaste plaats, spelen zij een breed Internationaal repertoire.

Breed repertoire

Van herkenbare Nederlandstalige smartlappen tot een verfijnde Franse chanson, een melodieus Italiaans liedje en een Duitse Schlager, het kan niet op. De muziek varieert van André Hazes tot Frank Sinatra.

Interactie met publiek

De samenstelling van de band is akoestische gitaar, contrabas, saxofoon en meerstemmig zang. Als de situatie of sfeer er zich voor leent, zetten de heren graag de boel op z’n kop met de bekende meezingers en zoeken ze de interactie met het publiek. De Armanies kunnen echter ook uitstekend op de achtergrond spelen puur ter muzikale opluistering van uw bijeenkomst.

De Armanies boek je tegen de scherpste prijs

De Armanies zijn representatief voor uw zakelijke receptie, borrel of diner en creëren een aangename relaxte sfeer waardoor u het maximale haalt uit uw bijeenkomst.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Armanies boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties