0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Raak!

biografie Raak!

Drie lieve meiden met totaal verschillende karakters. De sportieve Sharon, de lieve Roos en de avontuurlijke Daan maken, samen met alle kinderen, van elk optreden een feestje.

bekende zanggroepen boeken of inhuren

De meiden richten zich met hun vrolijke muziek op de doelgroep tot 10 jaar en spreken zowel de jongens als de meiden aan omdat alle 3 zangeressen verschillend van karakter zijn.

Vrolijke meidengroep

In 2014 waren ze al op veel plaatsen te bewonderen. Er waren optredens tijdens de RTL Telekids Fandagen, ze vierden Het Grote Herfstvakantiefeest met Ernst & Bobbie en ook in het Dolfinarium en in Toverland was het raak.

Raak! boek je voor scherpste gage

Maar ook in 2015 hebben Daan, Roos en Sharon ook zeker niet stil gezeten. Ze lanceerden hun eigen schoenenlijn, was er de première van hun eigen theatershow ‘Raak en de Magische Schoentjes’ en vierden ze samen met Jochem van Gelder Sinterklaas tijdens zeven speciale theatershows.

Een optreden van deze vrolijke meidengroep is dan ook altijd RAAK!.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Raak! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties