0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Die Cappuccinos

Biografie Die Cappuccinos

Die Cappuccinos, “Die Boygroup des deutschen Schlagers”, zijn René, Michèl en Peter. Drie vrienden, die met muziek een gemeenschappelijke passie delen. Drie zeer verschillende karakters die samen een geweldig team vormen, vooral door hun veelzijdige eigenschappen.

Deutsche schlagers feest

Wat oorspronkelijk is begonnen als een casting bandproject met twee Duitsers en twee Nederlanders, is vandaag de dag een uniek succesverhaal in de Duitse Schlager-Popwereld en tegelijkertijd een verhaal over vriendschap.

3 Duitstalige zangers

De band werd in 2008 opgericht door Kristina Bach die een auditie organiseerde. Het naar de band vernoemde debuutalbum verscheen in april 2009 en was geschreven en geproduceerd door Kristina Bach.

Nederlandse broers

De band bestaat uit Peter Brückner en de Nederlandse broers René en Michel Ursinus

Succesvolle band in Duitsland

Al snel werd de band in Duitsland een begrip: in 2009 wonnen zij de Herbert Roth Preis voor beste nieuwe band.
De Duits-Nederlandse band, die sinds 2009 furore maakt in Duitsland

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Die Cappuccinos boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties