0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Zazí

Biografie Muzikaal trio Zazí

Het muzikale drietal Zazí bestaat uit Sabien Bosselaar, Dafne Holtland en Margriet Planting. Met een verscheidenheid aan stemmen en instrumenten en een afwisselend repertoire in diverse talen veroveren ze in sneltreinvaart binnen-  en buitenland met hun optredens.

zazi_boek je voordelig bij burolivemuziek.nl‘Eigenzinnige pop-folk’

‘Eigenzinnige pop-folk’. Zo omschrijft het drietal haar muzikale stijl. Sabien speelt accordeon, piano en percussie, Dafne piano, banjo en ukelele, Margriet bas, cello en mandoline. Daarnaast wisselen ze de leadzang af en met hun unieke samenzang weten de drie jonge muzikanten elk publiek in te pakken.

Heineken Music Hall

De fundering voor Zazí werd gelegd in Parijs. Op een schooltrip ontmoetten Sabien en Dafne daar bij toeval Margriet, die in de Franse hoofdstad modellenwerk deed. Via een wederzijdse vriend belandden de drie dames op de trappen van de Sacré-Coeur, waar ze voor zijn camera gezamenlijk een Frans drankliedje zongen. Daarna vergaarden de dames in rap tempo een imponerend cv. Ze traden op voor de koningin, verzorgden het voorprogramma van Charles Aznavour in de Heineken Music Hall en waren de muzikale omlijsting op modeshows in Duitsland. Eén van de oprichters van Cirque du Soleil nodigde hen uit om in Canada te spelen en daarnaast deden ze vier tournees langs de westkust van Amerika.

zazi_boek je voordelig bij burolivemuziek.nlliedjesprogramma’s Zazí speelt en Sirene

Afgelopen jaren was het drietal in de Nederlandse theaters te zien met hun eigen liedjesprogramma’s Zazí speelt en Sirene. In het najaar van 2014 zal Zazí de planken bestormen met niemand minder dan Hans Dorrestijn. Eindelijk licht is een programma waarin Dafne, Margriet en Sabien de beste liedjes van Dorrestijn zingt. Hijzelf laat zijn donkere licht schijnen over zaken als wanhoop, mislukking, bedrog, donkere wolken in je binnenste, manden waar je door kan zakken, plankenkoorts, boze theaterdirecteuren, vermolmde planken, kapotte spotlights en oververhitte mengtafels. Volgens hem wordt het een programma zo vol tegenstellingen dat het niet mooi meer is. Dorrestijn: ‘Zazí = schoonheid. Ik ben de Ongekroonde Koning van de Lelijkheid. Wie had gedacht dat mijn leven zou eindigen met drie mooie toverfeeën op één podium.’

Begin dit jaar riep het NRC Zazí uit tot muzikale belofte van 2014: ‘Bij Zazí klinkt muziek opgewekt en lichtvoetig, maar in de uitvoering schuilt grote virtuositeit. De drie muzikanten zijn gretige performers die wekelijks een nieuw instrument aan hun arsenaal toevoegen. Meerstemmige doorwrochtheid wordt verluchtigd met eclectische invloeden, in deze pan-Europese folkmuziek. Een trio om trots op te zijn.’

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zazí boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie