0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Petticoats

Biografie The Petticoats

The Petticoats zijn 3 muziek geschoolde en fantastisch uitziende dames ( Katrin, Carolien en Liset) die perfect gezongen jaren 50 en 60 nummers zingen.
De dames treden internationaal op met hun wervelende revival act.

Muziek uit de jaren 50 en 60

Dit zangeressen trio zorgt met haar zuivere stemmen, stijlvolle performance en kittige choreografieën voor een onvergetelijk moment op uw evenement.
De dames zingen a capella, met begeleiding op tape of live muzikant. Zeer geschikt voor een daverend en entertainend optreden als intermezzo tijdens uw diner of feest met vrolijk, nostalgisch en gevarieerd repertoire uit de jaren 40 , jaren 50 en jaren 60.

Optreden trio tegen scherpste gages

Het repertoire van dit jaren 40 – 50 – 60 vocaal intermezzo, bestaat uit liedjes uit de forties, fifties en sixties. Maar ook uit liedjes van nu in een bewerking in jaren 40- 50- 60 stijl zoals ‘Crazy in love‘ van Beyonce, ‘The way you make me feel‘ van Michael Jackson in rock ’n roll stijl!

The Petticoats boeken voor scherpste gage

Stuk voor stuk zeer herkenbare, vrolijke liedjes met een hoog entertainment gehalte. ‘Lollipop’ en ‘Bei mir bist du schön‘ maar ook romantische ballades als ‘Stand By Me‘ en publieks trekkers als ‘Tu vuo fa l’Americano‘, ‘Candyman‘ worden door meerstemmige arrangementen in één intermezzo van 30 minuten of opgesplitst in 2 intermezzi, verenigd.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Petticoats boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties