0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Kimberly Fransens

Biografie Kimberly Fransens

Kimberly werd in 1992 geboren in Veghel en woont in Amsterdam. Op  8 juni 2016 werd in de grote live finale show van IDOLS bekend gemaakt dat ze 2e werd.

IDOLS zangeres

Op hele jonge leeftijd is haar muzikale carriere begonnen.
In 2003 speelde zij de rol van Martha in ‘The Sound of Music’ in het Circus Theater te Scheveningen en deed zij daarna drie producties met ‘Kids on Tour’ van het ‘Nederlands Musical Ensemble’.

The Voice Of Holland

Ze nam in 2011 deel aan The Voice of Holland en via een wildcard kwam zij bij Angela Groothuizen terecht.
Voor dit programma wist ze als 19-jarige leeftijd de liveshows net niet te halen maar 5 jaar later lukte het Kimberley alsnog om in een grote live show te komen en succes te hebben.

Bekende zangeres boeken voor scherp tarief

Kimberly volgt sinds 2013 zangles bij Jimmy Hutchinson en zit sinds 1,5 jaar in de girlgroup ‘Twenty Something’ waarmee zij o.a. covers maakt op YouTube.
Deze worden over de hele wereld meer dan 150.000 keer bekeken.

Kimberley Fransen boeken of inhuren

In de zomer van 2017 tekent Kimberly bij Armada, waarmee haar debuut als solo artiest een feit is.
Met de single ‘Like A Queen” als eerste release.

Kimberly heeft in de liveshows van Idols een tipje van de sluier laten zien wat ze kan en ze is er meer dan klaar voor om het land in te gaan met haar eigen muziek en spectaculaire show. Deze energieke, jonge, verfrissende power woman gaat knallen! Lets get ready for Kim!”

Kimberley op het podium

Het commerciële repertoire van Kimberly (& dansers) bestaat uit heerlijke dansbare uptempo songs, o.a.: Ed Sheeran, Little Mix, Zara Larsson, Macklemore & Ryan Lewis, Bruno Mars, Rihanna, Whitney Houston, Katy Perry en vele anderen.

Uiteraard zingt zij ook haar eigen single ‘Like A Queen’. Op verzoek zingt Kimberly uiteraard ook ballads, of repertoire op maat.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kimberly Fransens boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie