0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Memory Monroe / Marilyn Monroe tribute

Biografie Memory Monroe / Marilyn Monroe tribute

Claudia van Etten kruipt wekelijks in de huid van Memory Monroe / Marilyn Monroe tribute. Ze is geschoold zangeres, actrice en model. Daarnaast houdt ze enorm van vintage kleding en heeft ze een grote voorliefde voor retro design.

Tribute artiesten boeken of inhuren

In 2006 kroop zij voor het eerst in de huid van Marilyn en zong “happy birthday” voor haar vriendins verjaardag. Claudia had toen niet kunnen denken dat ze een half jaar later ditzelfde nummer zou zingen op een event van Dolce en Gabana in Milaan.

Boek een zangeres

Van activiteitenbegeleidster naar fulltime Marilyn Monroe vertolkster. Haar leven bestaat uit één klap uit een mix van glamour en hard werken. Met een echt Rotterdamse nuchterheid zet zij een Internationale act van allure neer.

Imitator boeken voor feest

Claudia bleek in meerdere opzichten op haar idool te lijken. Ook zij bezit een unieke combinatie van onschuld, speelsheid en verleidelijkheid. Daarnaast zet zij door haar goed stel hersenen een wonderbaarlijke rol van een ‘dom blondje’ neer.

Memory Monroe / Marilyn Monroe tribute boeken

De tribute van Marilyn Monroe is multi inzetbaar. Voor het persoonlijk toezingen van iemands verjaardag tot een zingende telegram. Op een retro festival of een diner. En wat is er nu leuker dan een optreden op een bedrijfsfeest in de sferen van de jaren 60 en 70.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Memory Monroe / Marilyn Monroe tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties