0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Memory Monroe / Marilyn Monroe tribute

Biografie Memory Monroe / Marilyn Monroe tribute

Op 04-10-2023 is Claudia van Etten overleden. Wij wensen haar familie en nabestaanden veel sterkte toe.

Claudia van Etten kruipt wekelijks in de huid van Memory Monroe / Marilyn Monroe tribute. Ze is geschoold zangeres, actrice en model. Daarnaast houdt ze enorm van vintage kleding en heeft ze een grote voorliefde voor retro design.

Tribute artiesten boeken of inhuren

In 2006 kroop zij voor het eerst in de huid van Marilyn en zong “happy birthday” voor haar vriendins verjaardag. Claudia had toen niet kunnen denken dat ze een half jaar later ditzelfde nummer zou zingen op een event van Dolce en Gabana in Milaan.

Boek een zangeres

Van activiteitenbegeleidster naar fulltime Marilyn Monroe vertolkster. Haar leven bestaat uit één klap uit een mix van glamour en hard werken. Met een echt Rotterdamse nuchterheid zet zij een Internationale act van allure neer.

Imitator boeken voor feest

Claudia bleek in meerdere opzichten op haar idool te lijken. Ook zij bezit een unieke combinatie van onschuld, speelsheid en verleidelijkheid. Daarnaast zet zij door haar goed stel hersenen een wonderbaarlijke rol van een ‘dom blondje’ neer.

Memory Monroe / Marilyn Monroe tribute boeken

De tribute van Marilyn Monroe is multi inzetbaar. Voor het persoonlijk toezingen van iemands verjaardag tot een zingende telegram. Op een retro festival of een diner. En wat is er nu leuker dan een optreden op een bedrijfsfeest in de sferen van de jaren 60 en 70.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Memory Monroe / Marilyn Monroe tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie