0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Judith Peters

Biografie Judith Peters

Begonnen als zangeres in diverse bands deed ze mee aan diverse talentenjachten en zangwedstrijden waaronder de Karaoke op RTL4 en de Soundmixshow waarbij ze keer op keer met haar zangtalent en uitstraling het publiek inpakte.

Fantastisch warm stemgeluid

Judith Peters is een nuchtere Hollandse meid die zich op het podium ontpopt als een ware diva.
Haar ‘moment of fame’ beleefde ze avond aan avond tijdens de Toppers in Concertreeks in 2011 in de Amsterdamse Arena.

Toppers in Concert

Door haar jaren lange ervaring weet Judith Peters exact waar het publiek om vraagt; “Mensen willen vermaakt worden, zingen is leuk, maar een stuk entertainment is een absolute Must”.

Gezelligheid op het podium

Judith zingt overigens niet alleen in Nederland. Haar warme stemgeluid laat ze graag horen in tropischere oorden en de wintersportgebieden zoals Westendorf in Oostenrijk.
Daarnaast schrijft Judith ook eigen nummers. Niet alleen voor haarzelf maar ook voor collega artiesten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Judith Peters boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties