0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Monica Geuze

Biografie Monica Geuze

Geuze volgde de Theaterhavo in Rotterdam. Daarna volgde ze nog onderwijs in Zwijndrecht, het Scheepvaart-en transport College in Rotterdam en volwassenen onderwijs in Amsterdam.Ze speelde mee in een muziek video van Racoon , “Happy Family (2005)”. Hierin had ze de rol van een dochter in een ruziënd stel.Op haar zestiende vroeg Ronnie Flex haar om zijn vaste dj te worden. Na dit drie jaar voor hem te hebben gedaan, begon ze in 2015 ook voor zichzelf te draaien.

Nederlandse “Vlogster”

Monica Geuze begon als Vlogster op haar youtube kanaal en is in midels niet meer weg te denken van het video platform.  Ze maakt onder meer vlogs over mode en make-up. Een prachtige vrouw om te zien! In mei 2016 telde haar YouTube-kanaal meer dan 200.000 abonnees.

DJ

Monica Geuze is een naast een succesvolle vlogster ook een verdienstelijke DJ. Naast dat Monica solo DJ is, is ze ook de vaste DJ van Ronnie Flex.In Juni 2015 bracht zij haar eerste single met bijbehorende videoclip genaamd Laten Gaan uit. Op deze track wordt zij bijgestaan door Ronnie Flex, Mafe, Emms (Broederliefde), Frenna (SFB) en Abira.De clip is inmiddels de 8 miljoen views al gepasseerd.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Monica Geuze boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties