0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jim van der Zee

biografie Jim van der Zee

Jim van der Zee is in seizoen 2018 winnaar geworden van TVOH. Deze conservatoriumstudent reist heel graag met zijn camper door Europa en maakt graag muziek op straat

TVOH artiesten boeken of inhuren

Als klein jochie begon Jim met gitaarlessen en daar kwam later het zingen bij. Jim is dan ook een echte muzikant in hart en nieren. In de finale van TVOH zong Jim van der Zee het nummer Vincent van Don McLean.

Bekende zangers boeken voor scherpste gage

Deze 22 jarige jongeman uit Driebergen is in een tussenjaar terecht gekomen en vond het tijd om iets totaal anders te doen. Dit werd zijn deelname aan TVOH.
Jim koos voor Anouk als coach.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jim van der Zee boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties