0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jared Grant

Biografie Jared Grant

Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince heeft Jared Grant een geheel eigen sound ontwikkeld.
Jared stond op poppodia als 013, Bird, Grounds en Paradiso.

TVOH zanger en zangeres boeken of inhuren

Hij zong een duet met Trijntje Oosterhuis en zong samen met de Britse zangeres Eliza Doolittle. Verder stond hij in het voorprogramma van Alain Clark en wist een avond te vullen in de North Sea Jazz Club met Léon Waren.

Bekende zanger boeken

Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort doet dit je direct denken aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren 70 en de early 80’s. Een periode waarin Grant zich dan ook erg thuis zou voelen.

The Voice Of Holland zanger

Jared Grant wint eind 2012 naast de 3e (jury) prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards. In 2015 behaalt hij de halve finale van The Voice of Holland.

Hij werd geprezen om zijn energieke en overtuigende optredens.

Jared Grant boeken voor scherpste gage

Jared Grant brengt een heerlijke Soul show, met de klassiekers van The Trammps, Michael Jackson, Prince en oa Stevie Wonder.
Maar ook met Soul hits van nu, zoals Justin Timberlake, The Weekend en Bruno Mars.

Geef aan welke richting u in wil en Jared Grant maakt het waar

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jared Grant boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties