0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Bart Brandjes

Biografie Bart Brandjes

Bart werd in 1962 geboren in Noord Holland in een gezin met 11 kinderen en al vroeg bleek dat Bart voor de muziek geboren was.

Bekende zangers en zangeressen boeken

Al op jonge leeftijd is Bart gefascineerd door muziek en drums in het bijzonder. Art Blakey is zijn held en grote voorbeeld en besluit ook te gaan drummen.

simpel online boeken

Wanneer het Dutch Swing College Band optreedt in zijn geboorteplaats, koopt Bart zijn eerste drumstel van de drummer, slagwerkvirtuoos Huub Janssen.

jazz, soul, pop zanger boeken of inhuren

Bart heeft een brede muzikale interesse voor muziek en laat zich graag inspireren door diverse stijlen. Niet alleen jazz, zijn grote liefde, maar ook soul, rock en zelfs het levenslied staan op zijn repertoirelijst.

Bekend van TVOH

Barts grote bereik en aanzienlijk improvisatietalent brengen wereldwijd mensen in vervoering en zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

In 2011 deed Bart Brandjes mee aan The Voice Of Holland (TVOH) en wist de kwartfinales te bereiken. Zijn deelname leidde tot een ontmoeting met Amerikaans topproducer/gitarist Paul Brown waarmee hij een album opneemt.

Bart Brandjes boek je voordelig bij Burolivemuziek

Bart Brandjes is zeer goed inzetbaar om een avond sfeervol te beginnen met subtiele soul, pophits en jazz standards, waarna hij lekker de sfeer brengt met nederpop en hollandse meezingers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bart Brandjes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie