0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bart Brandjes

Biografie Bart Brandjes

Bart werd in 1962 geboren in Noord Holland in een gezin met 11 kinderen en al vroeg bleek dat Bart voor de muziek geboren was.

Bekende zangers en zangeressen boeken

Al op jonge leeftijd is Bart gefascineerd door muziek en drums in het bijzonder. Art Blakey is zijn held en grote voorbeeld en besluit ook te gaan drummen.

simpel online boeken

Wanneer het Dutch Swing College Band optreedt in zijn geboorteplaats, koopt Bart zijn eerste drumstel van de drummer, slagwerkvirtuoos Huub Janssen.

jazz, soul, pop zanger boeken of inhuren

Bart heeft een brede muzikale interesse voor muziek en laat zich graag inspireren door diverse stijlen. Niet alleen jazz, zijn grote liefde, maar ook soul, rock en zelfs het levenslied staan op zijn repertoirelijst.

Bekend van TVOH

Barts grote bereik en aanzienlijk improvisatietalent brengen wereldwijd mensen in vervoering en zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

In 2011 deed Bart Brandjes mee aan The Voice Of Holland (TVOH) en wist de kwartfinales te bereiken. Zijn deelname leidde tot een ontmoeting met Amerikaans topproducer/gitarist Paul Brown waarmee hij een album opneemt.

Bart Brandjes boek je voordelig bij Burolivemuziek

Bart Brandjes is zeer goed inzetbaar om een avond sfeervol te beginnen met subtiele soul, pophits en jazz standards, waarna hij lekker de sfeer brengt met nederpop en hollandse meezingers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bart Brandjes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties