0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
CARO Helene Fischer Tribute

Biografie CARO Helene Fischer Tribute

CARO Helene Fischer Tribute is dé Helene Fischer double. Met haar wervelende act treed deze tribute artieste op in binnen- en buitenland. Deze Duitse act is zeer populair in zowel Duitsland als Nederland.

tributebands en tribute artiesten boeken of inhuren

Caro doet niet onder van haar grote voorbeeld. Afgelopen winter toerde zij wekenlang door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook het party eiland Mallorca en de bekende Bierkönig hebben haar weten te strikken voor optredens.

zangeressen boeken bij Burolivemuziek.nl

Sinds 2016 doet Caro ook optredens in Nederland verzorgen. Haar optredens zorgen door haar Duitse komaf voor een traditie getrouw en zeer authenthieke performance.

artiesten en bands boeken

Caro is een afgestudeerd muzikant en zangeres en gebruikt geen goedkope karaoke banden. De muziek van deze artieste is van hoogwaardige kwaliteit en staat zeer dicht bij het origineel.

CARO Helene Fischer Tribute  boeken voor scherpste gage

Naast een tape optreden kan Caro ook een fantastisch optreden geven met een liveband. Hiervoor heeft ze al samengewerkt met de coverband TILT.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je CARO Helene Fischer Tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties