0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Henk Damen

Biografie Henk Damen

Henk is geboren op 15 augustus 1980 in Den Bosch en is vanaf zijn 16 jaar profvoetballer bij FC Den Bosch en speelt een jaar later in het eerste elftal wat hij 2 seizoenen heeft gedaan alvorens zich volledig toe te leggen op het zingen.

Zanger boeken of inhuren

Via Hans Kraay jr komt hij bij een platenmaatschappij terecht en in 2002 brengt hij zijn eerste single “Ik droom mijn hele leven van jou” uit. Deze single komt in de single top 100 terecht

Boek een volkszanger

Henk Damen’s grote voorbeelden in de muziek zijn de Nederlandse zangers Frans Bauer en Rene Froger en natuurlijk ook zangeres Marianne Weber.
Zijn grootste hobby’s zijn vissen, voetballen en Nederlands–talige muziek.

Henk Damen boeken voor scherpste gage

Inmiddels begint Henk de vruchten te plukken van de oprukkende populariteit van het Nederlandstalige lied. Hij wordt ook wel getipt als de ‘coming man’ van het levenslied.

Hitsingles

Henk Damen brengt in de afgelopen jaren prachtige nummers uit waaronder hits als ‘Wat Een Lekker Ding’ , ‘Ik Wil Jou Voor Altijd’ en ‘Dans Een keer Met Mij’.
Maar krijgt ook als één van de weinige zangers toestemming op een cover van Andre Hazes op te nemen.

Reallife soap

In 2006 had de zanger bij de regionale zender Omroep Brabant  een eigen 13-delige reallifesoap, genaamd Het kamp van Henk Damen. Hierin werden alle voorbereidingen vertoond op het grote concert dat Damen in het Theater aan de Parade in s’Hertogenbosch zou geven. Ook werd er een deel vertoond van hoe het er thuis in huize Damen aan toegaat.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Henk Damen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties