0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mad’House

Biografie Mad’House

Exact 17 jaar geleden scoorde Mad’House in de oo’s een dikke vette hit met een cover van Madonna’s hit Like a Prayer. Hiermee stond ze direct in alle internationale hitlijsten.

90’s en 00’s artiesten boeken of inhuren

Like A Prayer werd een dikke nummer 1-hit in landen als Duitsland, Frankrijk, België en thuisland Nederland. De single werd zelfs meer dan 2 miljoen keer verkocht in Europa.

Artiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

Hierna volgden hits als “Holiday” en “Like a Virgin”. Haar album ‘Absolutely Mad’ werd wereldwijd meer dan 750.000 keer verkocht.

Na alle optredens verkoos frontvrouw en zangeres Buse voor het gezinsleven en de opvoeding van haar kinderen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ze treed nu dus na 20 jaar weer volop op.

Mad’House boeken voor scherpste gage

De show is wederom een aaneenschakeling van herkenbare hits. Voor de spectaculaire live show zijn de beste dansers gecast en met een top choreograaf is een wervelende show in elkaar gezet.

Vind hier meer retro artiesten of artiesten uit de 90’s en 00’s

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mad’House boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties