0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Amenti

Biografie Amenti

Amenti, Sommige kennen deze artiest nog niet. Laat burolivemuziek hier nu verandering in laten komen! Amenti is een geweldige zanger, een artiest in hart en nieren met een passie voor muziek. De zanger heeft al met verschijnende bekende artiesten & muziekanten het podium gedeeld.

urban zangers boeken of inhuren

Als zanger van Def P & The Beatbusters heeft hij al zijn nodige meters in het live-circuit en in de studio gemaakt. Daarnaast heeft hij samengewerkt met artiesten als Per.Verz en met zijn liveband Amenti+ het podium gedeeld met niemand minder dan jazzlegendes Saskia Laroo en Warren Byrd.

Amenti boeken voor scherpste gage

Amenti’s muziek

Onlangs heeft hij zijn debuut-EP “Gaia”, uitgebracht onder Empiri Music. Live vertolkt hij deze deze EP en tal van andere songs met zijn liveband Amenti+, die volledig uit muziekstudenten van de Fontys Rockacademie en Conservatorium bestaat. Daarmee speelde hij onlangs Amersfoort Jazz en verschillende andere festivals plat.

Een speciale selectie nummers van Amenti voor u op een rijtje!..

  • Zegening – Amenti ft. Per.verz
  • 1983-  prod. Benzie
  • Mijn jaar

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Amenti boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties