0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Huub Hangop

Biografie Huub Hangop

Huub trekt al jaren het hele land door met zijn knotsgekke liedjes in een vrolijke show van dertig minuten (met toegift!) met veel interactie.
Ofwel: zaal op z’n kop!  Versterkt of akoestisch. Een optreden zonder toegift heeft Huub in vierendertig jaar nog niet meegemaakt!

Feestartiest boeken of inhuren

Je kent vast wel één van Huubs nummers. Er zijn er bij die inmiddels legendarisch zijn en generaties hebben overleefd. We hebben het dan bv over; “Je wordt weer vent in de Shoarmatent”, “Het vrachtwagenchauffeurslied”, “Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant” en “Wat ben je lelijk van dichtbij”.

Huub Hangop boeken voor scherpste gage

Tegenwoordig maakt Huub veel tracks samen met dé FeestDJ van Nederland, DJ Maurice en niet geheel zonder succes!

Naast knotsgekke zanger kun je Huub ook inhuren als presentator, gastheer en zelfs als DJ. Maar verwacht geen hoogstaande mixkunsten. Wél kun je een knotsgekke avond verwachten.

 

Foto: Inge Kleefeld

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Huub Hangop boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties