0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Driekes Hoekstra

Biografie Driekes Hoekstra

Na de overwinning bij het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen 2015 mocht Driekes optreden bij de Toppers, evenals bij diverse festivals oa Breda in Concert en optredens in Binnen- en buitenland volgde.

Toppers in Concert

Driekes Hoekstra is met zijn 14 jaar de jongste deelnemer aan het tv programma, maar dat mocht voor televisiekijken Nederland niets uitmaken. De 14 jarige Bredanaar won glansrijk en won daarmee een platencontract.

Platencontract en single

Na zijn overwinning bracht hij zijn eerste single ‘Blijf bij Mij’ uit en najaar 2015 volgde zijn 2e single.
Naast zingen gaat Driekes ook nog gewoon naar school, wat hij voorlopig evenzo belangrijk vind.

Optreden en school

Hij heeft een goede balans gevonden, hij wordt door diverse bijzondere mensen ondersteund, uit de artiestenwereld en zeker zijn familie en vrienden.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Driekes Hoekstra boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties