0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jennie Lena

Biografie Jennie Lena

Jennie Lena, is de artiestennaam van Jennie Willemstijn geboren in Purmerend, 1 december 1977. Als kind zat Willemstijn bij het Nederlands Kindertheater later volgde ze een theateropleiding en in 2007 won ze de Talent Night Rotterdam.

TVOH zangeres boeken of inhuren

Ze trad op in de Verenigde Staten, in het Apollo Theatre in Harlem, New York, en trad diverse malen op in Azië. Ook zong ze bij Anouk en bij de HipHop Reggae formatie Postman. Lena zat tussen 2003 en 2007 in de Amsterdamse band ‘Food For Funk‘.

Boek een zangeres

Ze had al enkele nummers voor andere artiesten geschreven, toen ze koos voor een carrière als soloartiest.
Dat leverde in september 2009 haar eerste album Monsters op.

Auditie TVOH

Bij toeval zag Joss Stone enkele Youtube-filmpjes van Lena; onder de indruk nodigde zij haar uit als support act voor haar optredens in Nederland en Frankrijk. Dat bracht Lena o.a in Frankrijk tot in het Olympia.

Jennie Lena boeken voor scherpste gage

In 2015 doet Jennie auditie bij The Voice of Holland. Ze was een van de vier finalisten, waarvan Perez Hilton, op zijn blog schrijft dat het de beste auditie ooit is. Ze is een eersteklas vocalist & live performer en groeide op met een rijk pallet aan muzikale stijlen: Soul, Rhythm & Blues, Gospel en Funk.

Tot haar 25e studeerde Jennie aan de Amsterdamse theaterschool. Daarna besloot ze zich alleen nog maar op muziek te richten. In 2009 begon ze als backing vocalist bij Postmen en Anouk, maar het duurde niet lang voordat ze haar eigen liedjes ging schrijven en opnemen en er het podium mee opging. In 2010 bracht ze voor het eerst een door haar zelf geschreven Album uit.

Mogelijkheden

•    Tape met gitarist (Plug & Play)
•    Klein akoestisch
•    Live band

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jennie Lena boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties