0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Marcel de Rooij

Biografie Marcel de Rooij

Marcel is al ruim 15 jaar aktief als allround zanger en zorgt keer op keer voor feest in de tent. Marcel is van het kaliber ‘niet eerder naar huis dan dat het écht feest is’.

allround feestzanger

Marcel de Rooij maakt van uw bruiloft, verjaardags- of bedrijfsfeest een onvergetelijke avond met een zeer afwisselend programma aan live gezongen muziek varierend van Hollandse meezingers tot swingende Rock and Roll hits en van Soul, ballads tot aan salsa en samba of stevige rock.

Bekende hits zingen

Maar Marcel heeft ook een actueel repertoire met hits uit de top 40 van bv. The Black Eyed Peas, Niels Geuzebroek, Swedish House Maffia en Avicci. U roept maar!

Zeer breed repertoire

Daarnaast heet Marcel een aantal acts in een bepaald thema waaronder Disco Angelo (discoclassics) en Rasta Roy (Bob Marley act).

feestzanger boeken voor scherpe prijs

Maar het meest bekend is Marcel de Rooij van zijn gezellige feest en meezingers. Hij zingt het allemaal; van André Hazes, Frans Duyts, Django Wagner en Frans Bauer tot aan Wolter Kroes, Rene Froger, de dijk en Marco Borsato.

DJ en livemuziek avondvullend inhuren

Pop, rock, feest, meezingers, Nederlandse maar ook Engelse pop. Marcel zingt het.

Daarnaast heeft Marcel de Rooij de beschikking over een eigen professionele muziekset en/of drive in show met professioneel licht en geluid waarmee hij zalen tot 250 personen moeiteloos aankan.

Marcel de Rooij boeken voor scherpste gage

Dit betekent in de praktijk een écht avondvullende show van 4 uur met live muziek en DJ. En wilt u zelf ook zingen dan is dat geen probleem. Marcel beschikt ook over een professionele karaoke set zodat een avondje lekker meelallen ook tot de mogelijkheden behoort.

Is Marcel de Rooij niet beschikbaar dan is bv zanger Bernard Karsten zeker een alternatief.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Marcel de Rooij boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie