0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Kenny B

Biografie Kenny B

Zanger Kenny B (bron) komt uit Paramaribo en is geboren op 1 november 1961. Hij is een Surinaams-Nederlands zanger, oud militair en vredesonderhandelaar.

Zanger boeken of inhuren

In het eerste jaar van zijn zangcarrière was hij nog woordvoerder voor Brunswijk. Sindsdien is hij in Nederland niet meer actief geweest in de politiek.  Sinds 1991 woont hij in Nederland en is hij zanger in de muziekstijlen Reggae en dancehall. Iedereen kan nu genieten van zijn Nederlandstalige reggae.

Kenny B boeken voor scherpste gage

Nederland is massaal gevallen voor Kenny b en zijn nummer ‘Parijs’. Kenny is de eerste Nederlandse artiest die het voor elkaar kreeg om meer dan een miljoen Spotify streams in één week tijd wist te behalen, hij verscheen hierdoor zelfs in de wereldwijde Viral Top 50.

Boek een bekende zanger

Kenny B werd muzikaal vooral beïnvloed door Bob Marley. Verder is hij een liefhebber van Moderne R&B en jazzmuziek, en is de zanger Paskal Jakobsen van BLØF volgens hem bijna niet te evenaren.

Kenny heeft ruim 10 nummer 1 hits op zijn naam. Begin 2019 verscheen het album ‘Hoe Dan Ook’ met daarop o.a. samenwerkingen met Diggy Dex en Trijntje Oosterhuis.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kenny B boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie