0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kenny B

Biografie Kenny B

Zanger Kenny B (bron) komt uit Paramaribo en is geboren op 1 november 1961. Hij is een Surinaams-Nederlands zanger, oud militair en vredesonderhandelaar.

Zanger boeken of inhuren

In het eerste jaar van zijn zangcarrière was hij nog woordvoerder voor Brunswijk. Sindsdien is hij in Nederland niet meer actief geweest in de politiek.  Sinds 1991 woont hij in Nederland en is hij zanger in de muziekstijlen Reggae en dancehall. Iedereen kan nu genieten van zijn Nederlandstalige reggae.

Kenny B boeken voor scherpste gage

Nederland is massaal gevallen voor Kenny b en zijn nummer ‘Parijs’. Kenny is de eerste Nederlandse artiest die het voor elkaar kreeg om meer dan een miljoen Spotify streams in één week tijd wist te behalen, hij verscheen hierdoor zelfs in de wereldwijde Viral Top 50.

Boek een bekende zanger

Kenny B werd muzikaal vooral beïnvloed door Bob Marley. Verder is hij een liefhebber van Moderne R&B en jazzmuziek, en is de zanger Paskal Jakobsen van BLØF volgens hem bijna niet te evenaren.

Kenny heeft ruim 10 nummer 1 hits op zijn naam. Begin 2019 verscheen het album ‘Hoe Dan Ook’ met daarop o.a. samenwerkingen met Diggy Dex en Trijntje Oosterhuis.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kenny B boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties