0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Elske DeWall

Biografie Elske DeWall

Deze 31-jarige Friezin, bekend van oa het nummer ‘This Game’, de titelsong van Moordvrouw, schitterde in Leeuwarden als Maria in het jaarlijkse muziekspektakel The Passion.  “Het voelt als ’n enorm geschenk en een grote kans om deze rol in ‘mijn’ stad te mogen vervullen.” aldus Elske die op het moment van de vraag op roadtrip in Amerika was.

Singer-songwriter boeken of inhuren

Elske heeft al 3 albums op haar naam staan, tourde met haar band enkele malen door Nederland met een theatershow en zong oa met de 3J’s . Naast haar unieke stemgeluid speelt Elske gitaar, piano en saxofoon.

Elske Dewall boek je tegen de scherpste prijs

Tijdens een optreden brengt Elske uiteraard enkele nummers uit The Passion en ‘This Game’ maar ook haar eigen hit ‘Black Water’ en covers van o.a. Beyonce, Alannah Miles, Pink en Sia.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Elske DeWall boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties