0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zanger Mike

Biografie Zanger Mike

Geboren in Delft op 26 mei 1980 kwam Mike al vroeg in aanraking met muziek. Op 8 jarige leeftijd begon hij met zingen in een jongenszanggroepje en hiermee stond hij oa in de Soundmixshow in België, deed mee aan diverse tv programma’s voor zowel de locale als landelijke tv en tijdens het bevrijdingsconcert in Carré.

Allround feestzanger en feestrepertoire

Na een kleine muzikale pauze pakte Mike zijn zangcarriere weer op en stond avond na avond op de bar in de bekendste skihut van Nederland; de Après skihut Rotterdam en werkte mee aan diverse cd’s en feestnummers.

Scherpste prijs boeken

Met de on tour show van de Skihut Rotterdam stond Mike in zowel binnen- als buitenland en zong op de grote feesten.
Na een aantal jaren skihut Rotterdam is Mike het land ingetrokken en stond met menig bekende zanger als Gordon, Gerard Joling, Jan Smit en Glennis Grace op het podium.

Feestzanger Mike

Mike is een allround (feest)zanger en met zijn perfecte stem en spontaan uiterlijk weet hij snel de gasten aan zich te binden. Zijn repertoire is heel breed, van Nederlandstalige pop tot Engelstalige feestnummers en van Après ski/feest tot nummers uit de jaren 70 tot met nu.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zanger Mike boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties