0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nielson

Biografie Nielson

De liefde voor muziek begint bij Nielson wanneer hij voor zijn verjaardag een drumstel cadeau krijgt. In zijn puberjaren begint hij mee te doen aan lokale talentenjachten en komt erachter dat rap hem erg goed ligt.

Bekende zangers boeken of inhuren

Nielson besluit mee te doen met de audities voor de Herman Brood Academie in Utrecht waar hij direct wordt toegelaten op de Hip-Hop afdeling. In 2009 nodigt MTV Networks Nielson uit om auditie te komen doen voor een nieuwe popgroep. Na verschillende rondes mag Nielson lead zanger/rapper van de band ‘Zirkus Zirkus’ worden. Hier scoort de band twee hits mee.

zangers boek je simpel online

Zijn singles ‘Beauty & The Brains’ en ‘Hoe’, die allebei drie keer platina behaalden, en de platina samenwerking met Bløf op het nummer ‘Mannenharten’ waren allen erg succesvol.

Vooral de debuutsingle ‘Beauty & The Brains’ zorgde voor instant success en dit resulteerde in optredens op alle grote festivals van Nederland zoals Paaspop, Vrienden van Amstel Live, Concert at Sea en Indian Summer Festival.

bands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

Voor ‘Hoe’, samen met Miss Montreal, kreeg Nielson begin 2014 de 100% NL Award voor de hit van het jaar. Met nominaties op zak voor de 3FM, MTV Awards en de Edison award voor Beste Pop-Album bewijst hij een van de sterkste artiesten van Nederland te zijn.

Nielson boeken voor scherpste gage

In het voorjaar van 2013 neemt hij een single op met Miss Montreal ‘Hoe’. Deze single scoort en hier weet hij weer de platina status te behalen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nielson boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties