0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Douwe Bob

Biografie Douwe Bob

Won glansrijk het televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland en staat, daar zijn de critici van overtuigd, aan de start van een succesvolle carrière.
Douwe Bob Posthuma is er meer dan klaar voor.

Beste Singer-Songwriter van Nederland

Douwe Bob (zoon van Simon Posthuma, bekend van de ontwerpersgroep The Fool) begon op zijn zesde met het spelen van piano, vooral klassiek en jazz.
Sinds zijn veertiende speelt hij daarbij gitaar.

Americana

Als singer-songwriter liet hij zich inspireren door countrymuziek en de muziek uit de jaren zestig en zeventig.

“Ik had eigenlijk niet verwacht dat ze mij uit zouden kiezen”, zegt Douwe Bob over zijn inschrijving via de website van het programma.
Op dat moment zat hij middenin een writer’s block en wist niet zo goed hoe hij verder moest met zijn muziek en carrière, bekent hij.

Deelname tv programma

Al vanaf het begin van de televisie-uitzendingen werd de 19-jarige Amsterdammer door kijkers, collega’s én de vakjury geprezen vanwege zijn talent en geluid.

3FM en airplay

Als winnaar van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland is hij onder meer verzekerd van airplay op 3FM, een showcase in Londen en een optreden op het Rotterdamse Songbird festival in november. Daarnaast is zijn naam nu bij heel muziekminnend Nederland bekend. Het leverde hem al een gastoptreden op bij Ilse DeLange, tijdens haar concert in het Arnhemse GelreDome.

Bevrijdingsdag 2014

In 2014 was Posthuma samen met Gers Pardoel en Kensington Ambassadeur van de Vrijheid en speelden op de Bevrijdingsfestivals in Assen, Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Wageningen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Douwe Bob boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties