0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
André Hazes Act (imitator)

Biografie André Hazes Act (imitator)

Nick Jefferson kruipt in de huid van André Hazes Act (imitator) en zingt alle grootste hits van de grootste volkszanger die Nederland ooit gekend heeft. (vader van zanger André Hazes Jr en Roxeanne Hazes)

Volkszanger boeken of inhuren

Deze meeslepende act van Nick is een ode aan André Hazes. Nick zingt het bekendste en populairste repertoire waaronder “Bloed zweet en tranen”, “Ik Meen ‘t”,  “kleine jongen” en “de vlieger”.

Imitator boek je bij Burolivemuziek.nl

Een optreden geheel in de sfeer van Hazes betekent een optreden met zwarte hoed, zonnenbril, leren jas, bakkenbaarden en uiteraard met het ongeëvenaard stemgeluid.

Een zanger boeken of inhuren

Alsof André Hazes niet weggeweest is. Nick is stemmen imitator en naast een echt podiumbeest ook groot fan van de koning van de volksmuziek en smartlappen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je André Hazes Act (imitator) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties