0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Francis van Broekhuizen

Biografie Francis van Broekhuizen

Francis van Broekhuizen is een van de meest veelzijdige sopranen van Nederland die haar overtuigend zangtalent combineert met een unieke en ontwapenende podiumpersoonlijkheid!

Klassieke muziek boeken of inhuren

Ze is sinds 2005 freelance opera zangeres. Het jaar daarvoor studeerde ze Cum Laude af aan het conservatorium van Amsterdam en het Nederlands Opera Academy. In datzelfde jaar was ze finalist vant het Christina Deutekom Concours in Enschede.

Boek een zangeres

Francis is een Dramatische sopraan en werkt voornamelijk in NL. Daarnaast geeft ze lied-recitals en is ze regelmatig te gast in diverse radio- en tv programma’s. In 2019 is ze jurylid in het tv programma All Together Now.

Francis van Broekhuizen boeken voor scherpste gage

Francis heeft als solist veel rollen gezongen bij Opera Zuid, Opera Spanga, Het Nederlandse Reisopera en Opera Trionfo. In 2018 maakte ze haar debuut bij de Nationale Opera in de opera van Jenufa van Janacek.

Artiesten boeken bij Burolivemuziek.nl

En in 2020 zal ze te zien zijn bij De Nederlandse Reisopera in “Die Verkaufte Braut” van Smetana.

Francis is te boeken voor persoonlijke gelegenheden zoals feesten, huwelijken en begrafenissen.

Fotocredits: fotograaf-Merlijn-Doomernik

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Francis van Broekhuizen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties