0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tjindjara

Biografie Tjindjara

In 2012 studeerde Tjindjara af aan dansacademie Lucia Marthas en daarna volgden een aantal rollen in de musicals Dreamgirls en the Bodyguard waarin ze de understudy was van Romy Monteiro.

TVOH artiest boeken of inhuren

Tjindjara is geen onbekende in het vak. Na haar deelname aan het Junior Songfestival in 2005 maakte ze haar eerste stappen in de muziek- en theaterwereld.

zangeressen inhuren voor scherpste gage

Ze speelde o.a. in musicals als Droomvlucht en Harem en schitterde in de theatervoorstelling Jeans. In 2013 overdonderde ze Ali B al met haar talent in het programma X-Factor.

Tjindjara boeken of inhuren

Tjindjara is klaar om Nederland te veroveren met haar uptempo dance show! Samen met 2 dansers brengt ze een vette show met hits van o.a. Rihanna, Katy Perry en Whitney Houston, maar ook ‘What About Us’ van P!nk en ‘Rockabye’ en ‘Symphony’ van Clean Bandit.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tjindjara boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties