0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Thomas Berge

Biografie Thomas Berge

Chiel Ottink (Thomas Berge) is geboren in 1990. Bij thomas is al vanaf jongs af aan bekend dat zingen heel belangrijk is, om zich heen gezelligheid met zingen en het bij elkaar zijn (de verbondenheid), maar wist ook al dat als hij later groot werd zanger zou worden!

Bekende zanger boeken

Thomas staat alweer ruim 15 jaar op de Nederlandse podia. Zijn artiestennaam werd bewust gekozen om in de toekomst in navolging van onder andere Heintje en Jan Smit een aandeel in de Duitse muziekwereld te veroveren.

Thomas Berge boeken voor scherpste gage

Thomas Berge nam op twaalfjarige leeftijd zijn eerste single op. “Mijn luchtballon” werd als promotie 800.000 keer verkocht en verspreid door Neckermann. In maart 2007 was hij op Tien te zien bij het muzikale programma Just the two of us.  In oktober 2007 nam hij met Junior Songfestival deelneemster Tess Gaerthé de single “De stem van mijn hart” op. Dit is de Nederlandse versie van het liedje “You are the music in me” uit High School Musical 2.

Boek een zanger

Vanaf 2010 zingt Thomas een reeks succesvolle live-optredens zoals zijn deelname aan de Toppers In Concert, de performance op de 50ste verjaardag van René Froger en de vertolking van een aantal klassieke titels in de Mattheus MasterClass.

• In 2008 ontving hij de Gulden Vedel voor zijn nummer “Jij bent mijn leven”.

• In november 2009 ontving Berge een gouden single Award voor “Kon ik maar even bij je zijn”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Thomas Berge boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie