0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Meneer Fanfare

Biografie Meneer Fanfare

Meneer Fanfare is een ludiek eenmansorkest dat met een vrolijk en zeer divers repertoire multi inzetbaar is. Een breed publiek kan deze ludieke mobiele act zeer waarderen.

Mobiel muziek boeken of inhuren

Van de complete fanfare is deze meneer in opvallend rood kostuum als enige overgebleven. En eigenlijk is dat ook niet zo erg want hij maakt er overal zo’n feestje van dat je de rest van de fanfare niet eens mist.

Meneer Fanfare boeken voor scherp gage

Deze unieke mobiele muzikale act is zeer beed inzetbaar. En het repertoire is eindeloos. Op de saxofoon worden alle nummers meegespeeld. In de grote trom zit een krachtige geluidsinstallatie.

Een band boek je simpel online

Een heerlijke positieve act van een muzikale entertainer die overal de juiste vibes brengt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Meneer Fanfare boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties