0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Melissa van Belleghem
  • Info
  • Repertoire

Biografie Melissa van Belleghem 

Melissa van Belleghem is een allround zangeres in hart en nieren. Afkomstig uit het Noord-Hollandse Medemblik. De passie voor muziek van haar vader meegekregen vanuit de wieg, en nooit anders gewild. Met haar ruim 25 jaar ervaring behoort zij tot de allround professionals, en dát hoor je!

Boek een zangeres

Van bruiloft tot kermis, Melissa reist door het hele land om voor jou te komen zingen. Van allround, tot thema-avonden en tributes. Door de veelzijdigheid in haar stem kan ze veel genres aan en zingt zij met gemak de liefste ballads met een warme sound, rockt zij lekker weg met een stevig rauw randje, kent zij ongekende hoogtes in de popsongs en vermaakt zij jou zelfs muzikaal met een echte country stem.

Country Zangeres boeken 

Melissa heeft een muzikaal hart voor countrymuziek, en dat hoor je! Met een echte country sound zingt de ze mooiste, leukste en tofste country songs voor je. Niet alleen voor het oor, maar ook voor het oog een plezier, want ze gaat als een echte country zangeres gekleed in stijl.

Niet alleen solo, maar ook als country duo mogelijk. Samen met haar vader, IJsbrand van Belleghem, heeft Melissa het duo US2Music. En ook haar vader kan zijn stem tot een echte country zanger omvormen. Samen zetten zij geweldige imitaties neer. Denk aan duetten van grootse artiesten als Dolly Parton & Kenny Rogers, en Sonny & Cher. Maar natuurlijk ook de geweldige country hit songs van vandaag de dag.

Op zoek naar een all-round en professioneel zangeres die jullie een geweldige muzikale American country sfeer kan bezorgen? Melissa speelt met liefde al haar country favorites voor jou!

Inspiratie:

Melissa laat zich inspireren door artiesten en bands als John Denver, Dolly Parton, Bonnie Tyler, Eagles, The Judds, Linda Ronstadt en Tammy Wynette etc. etc…ze komen allemaal voorbij. Maar ook de recente country hits van The Common Linnets, Ilse deLange en Danny Vera worden zeker niet overgeslagen. Americana, diner dansant of een Line-dance avond, het kan allemaal! En…je kent de liedjes ook allemaal! Dat wordt dus de dansvloer op! Let’s go country!

Melissa boeken of inhuren

Melissa is beschikbaar als solozangeres en bied daarbij diverse concepten en tributes. Ook is zij de leadzangeres van Phoenix Coverband. Daarnaast is zij inzetbaar voor presentatie werkzaamheden.

Check hier meer info over haar andere mogelijkheden.

John Denver, Dolly Parton, Bonnie Tyler, Eagles, The Judds, Linda Ronstadt en Tammy Wynette, The Common Linnets, Ilse deLange en Danny Vera, Steelers Wheel, Sonny and Cher, Willie Nelson, Sheryl Crow, America, Emmy-Lou Harris, Blondie, Shania Twain, Bette Midler en vele anderen! 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Melissa van Belleghem boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie