0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Melissa van Belleghem
  • Info
  • Repertoire

Biografie Melissa van Belleghem 

Melissa van Belleghem is een allround zangeres in hart en nieren. Afkomstig uit het Noord-Hollandse Medemblik. De passie voor muziek van haar vader meegekregen vanuit de wieg, en nooit anders gewild. Met haar ruim 25 jaar ervaring behoort zij tot de allround professionals, en dát hoor je!

Boek een zangeres

Van bruiloft tot kermis, Melissa reist door het hele land om voor jou te komen zingen. Van allround, tot thema-avonden en tributes. Door de veelzijdigheid in haar stem kan ze veel genres aan en zingt zij met gemak de liefste ballads met een warme sound, rockt zij lekker weg met een stevig rauw randje, kent zij ongekende hoogtes in de popsongs en vermaakt zij jou zelfs muzikaal met een echte country stem.

Country Zangeres boeken 

Melissa heeft een muzikaal hart voor countrymuziek, en dat haar kracht in haar stem ook daar ligt dat hoor je! Met haar fijne stemgeluid zet de ze mooiste country ballads voor je neer en rockt ze de stevige country nummers met een rauw randje voor je weg. Niet alleen voor het oor, maar ook voor het oog een plezier, want ze gaat als een echte country zangeres gekleed in stijl.

Inspiratie:

Melissa laat zich inspireren door artiesten en bands als John Denver, Dolly Parton, Bonnie Tyler, Eagles, The Judds, Linda Ronstadt en Tammy Wynette… noem het maar op, ze komen allemaal voorbij. Maar ook de recente country hits van The Common Linnets, Ilse deLange en Danny Vera worden zeker niet overgeslagen. Diner dansant of een Line-dance avond, het kan allemaal. En geloof het maar, je kent de liedjes ook allemaal! Dat wordt dus de dansvloer op! Let’s go country!

Melissa boeken of inhuren

Melissa is beschikbaar als solozangeres en ook als leadzangeres van Phoenix Coverband.

Daarnaast is zij inzetbaar voor presentatie werkzaamheden.

Check hier meer info over haar andere mogelijkheden naast country.

John Denver, Dolly Parton, Bonnie Tyler, Eagles, The Judds, Linda Ronstadt en Tammy Wynette, The Common Linnets, Ilse deLange en Danny Vera, Steelers Wheel, Sonny and Cher, Willie Nelson, Sheryl Crow, America, Emmy-Lou Harris, Blondie, Shania Twain, Bette Midler en vele anderen! 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Melissa van Belleghem boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties