0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sam Kramer als Bono

Biografie Sam Kramer als Bono

Sam deed in 2014 mee als Bono imitator aan het nieuwe SBS6 programma “The winner takes it all”. In dit programma werd opnieuw bevestigd dat Sam’s stem als twee druppels water lijkt op die van U2’s Bono. Een kostbaar bezit waarmee hij u de avond van uw leven kan bezorgen.

U2 imitator

Hebt u een imitator nodig van Bono de zanger van U2? Dan is Sam Kramer de enige in de wereld die uw verwachting gaat waarmaken. U hoort U2 en u ziet Bono live!

Zanger en imitator boeken

Sam zingt LIVE alle bekende hits van U2 waaronder Beautiful Day, Sunday Bloody Sunday, With or Without You en One en maakt zo van ieder feest een onvergetelijke ervaring.

Bono imitator boeken tegen scherpste prijs

Sam Kramer laat in deze act van 30 minuten zien dat U2 op ieder feest populair is. Laat u verrassen door de meest bekende hits van U2 die door Sam als Bono sound-alike en look-alike live worden gezongen.

Met orkestbanden die ingespeeld zijn door zijn eigen band U2two hoort u amper verschil met het echte U2.

Sam is ook te boeken met zijn band U2two.
of als duo met The Edge
En akoestisch met U2 Unplugged

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sam Kramer als Bono boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties