0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Dennie Damaro

Biografie Dennie Damaro

Dennie Damaro is een schlagerzanger uit Vlaanderen die in maart 1988, op 16-jarige leeftijd, zijn eerste zanglessen krijgt en in september 1992 leert heel Vlaanderen hem kennen door vier optredens in het populaire tv programma “tien om te zien”.

bekende Vlaamse zanger

Er verschijnen nog diverse singles/cd-singles, wat in de zomer van 1994 resulteert in het eerste cd-album “Snaren Der Liefde”.

De cd-single “Alles Of Niets/Immaculata” wordt in Nederland door Jan Rietman op Radio Noordzee nationaal uitgeroepen tot ZOMERHIT ’95 en is meteen goed voor een notering in alle hitlijsten van Nederland.

Vlaamse zangers boeken voor scherp tarief

Dennie staat maar liefst 20 weken in genoteerd staat in de MEGA TOP 50, de Nederlandse Top 20 en de Nederlandse Top 30 en in de Nederlandse Top 100 van de best verkochte cd-singles prijkt Dennie in 1995 op de 50ste plaats.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Inmiddels volgen de successen elkaar in sneltrein op en is Dennie allang niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz. In 2014 brengt hij met “Schlagers & Smartlappen” en “Extra” op korte tijd twee schitterende albums uit.

schlager zangers en zangeressenn

Onlangs kwam Dennie’s nieuwe album “Artiest Of Niet?” uit en in januari 2017 verschijnt “Santa Maria”, een Vlaamse versie van de bekende Duitse hit van “Roland Kaiser”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dennie Damaro boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie