0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dennie Damaro

Biografie Dennie Damaro

Dennie Damaro is een schlagerzanger uit Vlaanderen die in maart 1988, op 16-jarige leeftijd, zijn eerste zanglessen krijgt en in september 1992 leert heel Vlaanderen hem kennen door vier optredens in het populaire tv programma “tien om te zien”.

bekende Vlaamse zanger

Er verschijnen nog diverse singles/cd-singles, wat in de zomer van 1994 resulteert in het eerste cd-album “Snaren Der Liefde”.

De cd-single “Alles Of Niets/Immaculata” wordt in Nederland door Jan Rietman op Radio Noordzee nationaal uitgeroepen tot ZOMERHIT ’95 en is meteen goed voor een notering in alle hitlijsten van Nederland.

Vlaamse zangers boeken voor scherp tarief

Dennie staat maar liefst 20 weken in genoteerd staat in de MEGA TOP 50, de Nederlandse Top 20 en de Nederlandse Top 30 en in de Nederlandse Top 100 van de best verkochte cd-singles prijkt Dennie in 1995 op de 50ste plaats.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Inmiddels volgen de successen elkaar in sneltrein op en is Dennie allang niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz. In 2014 brengt hij met “Schlagers & Smartlappen” en “Extra” op korte tijd twee schitterende albums uit.

schlager zangers en zangeressenn

Onlangs kwam Dennie’s nieuwe album “Artiest Of Niet?” uit en in januari 2017 verschijnt “Santa Maria”, een Vlaamse versie van de bekende Duitse hit van “Roland Kaiser”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dennie Damaro boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties