0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
René le Blanc

Biografie René le Blanc

De ster van René le Blanc is rijzende. Als René de Wit geboren is hij al meer dan zijn halve leven zanger maar brak pas echt door in 2020 in het tv programma “ik geloof in mij” dat op SBS 6 werd uitgezonden.

Zanger boeken of inhuren

Hij is vooral bekend van de hits “Alle sterren keken toe”, “Ik laat je nooit meer gaan” en natuurlijk “Ware Liefde”. Sinds het uitkomen van deze producties gaat de carrière van René in stroomversnelling. Voor volle zalen maakt hij keer op keer indruk met zijn live optredens.

Boek een artiest

In de jaren 90 begon René als Engelstalige zanger en met zijn looks en warme stemgeluid zeiden de mensen al snel dat dit overeenkwam met Engelbert Humperdinck. In 2008 stapte René over naar het Nederlandstalige volkse repertoire.

René le Blanc boeken voor scherpste gage

Met zijn toenmalige hit was René regelmatig op tv te zien en was te gast op het Mega Piraten Festijn. Maar ook bij de oosterburen in René een veelgevraagde artiest en hierdoor kwam de wens om ook Duitstalig repertoire te maken.

Boek een zanger of zangeres

Hier kwam het nummer “Ich lass dich nie mehr gehn” uit. Dit nummer is regelmatig te zien en te horen op de Duitse zenders. Andere producties van René zijn “Jij maakt me gek”, “Kleine Madonna” en “In Tirol”.

De nieuwe single van Rene, getiteld ‘If I tell you’ is net uit!

Fotocredits: John van Hese

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je René le Blanc boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties