0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Douwe Kamminga

Biografie Douwe Kamminga

Douwe Kamminga groeide op in het pittoreske plaatsje Augustinusga gelegen in de Friese ‘’Walden’’ en van jongs af aan kwam hij in aanraking met de muziek van geheime (piraten) zenders en werd de muziek van Nederlandse bodem vaak plat gedraaid tijdens de weekenden op het bedrijf van z’n vader.

allround zanger/DJ

De passie voor muziek zat er bij Douwe al vroeg in. Op z’n 10e krijgt Douwe zijn eerste gitaar in handen maar al snel blijkt dat Douwe meer met z’n stem dan met z’n gitaar de ‘juiste snaar’ weet te raken.

zanger uit Friesland met breed repertoire

Op zijn 18e mag Douwe optreden tijdens een festival op Koninginnedag en gezien de vele positieve reacties van het publiek smaakt dit voor Douwe naar meer en begint zijn optredenslijst steeds verder uit te breiden met optredens in heel Friesland en ook daarbuiten.

Op 18-jarige leeftijd en met al een aantal jaren muziekervaring achter zich mag Douwe zijn eerste optreden geven tijdens een festival op Koninginnedag.

Eigen tracks en productie

Naast het allround coverrepertoire, wat Douwe zingt, zingt hij ook nummers van zijn eigen hand. Zijn eerste single “De Orgelman” word snel opgepikt op de vele piratenzenders.

Volkszangers boeken of inhuren

Snel volgen andere singles als “Ieder afscheid is een nieuw begin”en “Annalena” die zowel in Friesland maar zelfs in het Zuiden erg goed aanslaat door de liefhebbers van het Nederlandse levenslied.

Allround repertoire

Tegenwoordig zingt Douwe een breed repertoire van Fries, Engels- en Nederlandse liedjes. Van Johhny Cash tot Gebroeders Ko en van Frans Bauer tot Avicci.
Hangt totaal af van de sfeer en het publiek.

Douwe Kamminga boeken voor scherpste gage

In bezit van een eigen geluidset tot 200 personen (géén DJ booth) en draait in zijn pauzes vanaf ipad muziek/verzoeknummers. Dit heeft als voordeel dat je 4 uur compleet verzorgd bent met pauze- en livemuziek!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Douwe Kamminga boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie