0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Douwe Kamminga

Biografie Douwe Kamminga

Douwe Kamminga groeide op in het pittoreske plaatsje Augustinusga gelegen in de Friese ‘’Walden’’ en van jongs af aan kwam hij in aanraking met de muziek van geheime (piraten) zenders en werd de muziek van Nederlandse bodem vaak plat gedraaid tijdens de weekenden op het bedrijf van z’n vader.

allround zanger/DJ

De passie voor muziek zat er bij Douwe al vroeg in. Op z’n 10e krijgt Douwe zijn eerste gitaar in handen maar al snel blijkt dat Douwe meer met z’n stem dan met z’n gitaar de ‘juiste snaar’ weet te raken.

zanger uit Friesland met breed repertoire

Op zijn 18e mag Douwe optreden tijdens een festival op Koninginnedag en gezien de vele positieve reacties van het publiek smaakt dit voor Douwe naar meer en begint zijn optredenslijst steeds verder uit te breiden met optredens in heel Friesland en ook daarbuiten.

Op 18-jarige leeftijd en met al een aantal jaren muziekervaring achter zich mag Douwe zijn eerste optreden geven tijdens een festival op Koninginnedag.

Eigen tracks en productie

Naast het allround coverrepertoire, wat Douwe zingt, zingt hij ook nummers van zijn eigen hand. Zijn eerste single “De Orgelman” word snel opgepikt op de vele piratenzenders.

Volkszangers boeken of inhuren

Snel volgen andere singles als “Ieder afscheid is een nieuw begin”en “Annalena” die zowel in Friesland maar zelfs in het Zuiden erg goed aanslaat door de liefhebbers van het Nederlandse levenslied.

Allround repertoire

Tegenwoordig zingt Douwe een breed repertoire van Fries, Engels- en Nederlandse liedjes. Van Johhny Cash tot Gebroeders Ko en van Frans Bauer tot Avicci.
Hangt totaal af van de sfeer en het publiek.

Douwe Kamminga boeken voor scherpste gage

In bezit van een eigen show met geluid tot 200 personen en draait zelf in zijn eigen pauzes dus écht avondvullend. Dit heeft als voordeel dat je 4 uur compleet verzorgd bent met pauze- en livemuziek!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Douwe Kamminga boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties