0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Steve the Bagpipe Player

Biografie Steve the Bagpipe Player

Na jarenlang als amateur in een schotse doedelzakband te hebben gespeeld, kreeg Steve jaren geleden de gelegenheid om via een theaterbureau op te gaan treden in winkelcentrum “de Gordiaan” in Lelystad.

Doedelzak speler

Daarna is het snel gegaan en speelt Steve zo’n beetje overal waar een goede doedelzakspeler gevraagd word.
Steve speelt niet alleen op markten, evenementen, feesten e.d. Maar word ook regelmatig gevraagd om een begrafenis muzikaal te ondersteunen.

Live muziek voor begravenis

De dragende klanken van de schotse doedelzak, maken van elke crematie of begrafenis een unieke en waardevolle herinnering.

Met zijn vergaarde kennis over de geschiedenis en de gebruiken van het prachtige Schotland is hij bij veel van zijn opdrachtgevers een terugkerende attractie en is Steve daardoor al talloze malen op tv geweest.

Bekende doedelzakspeler

Diverse variaties van de welbekende schotse kilt is mogelijk. Steve is een pro hierin.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Steve the Bagpipe Player boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties