0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Pierementband

Biografie De Pierementband

De Pierementband is een wereldwijd enige in zijn soort. Een groot draaiorgel die als blikvanger dient en een meer dan volwaardig lid is van een feestband die verder bestaat uit 3 live muzikanten

Het is een samensmelting van nostalgisch draai orgel muziek met traditionele instrumenten zoals een basgitaar, drums en zang. Een geluid die je meteen herkent maar niet direct kunt plaatsen.

Een band boeken of inhuren

Muzikaal is dit een zeer unieke combinatie die zorgt voor dynamiek op het gebied van entertainment. Je zou kunnen zeggen dat het een levende draaiorgel is.

Gerenommeerde artiesten

De drie livemuzikanten zijn gerenommeerde artiesten. Met een repertoire dat bestaat uit grote internationale hits door de jaren heen maar natuurlijk gaan zij de Nederlandstalige hits ook niet uit de weg.

De oplettende lezer zal opgemerkt hebben dat deze mannen ook bekend zijn van de Rock-&-Loll band WC EXPERIENCE.  En dat allemaal begeleid door het typerende Hollandse draaiorgelgeluid, verpakt in een oer-Hollands decor.

De Pierementband tegen de scherpste prijs

De Pierementband kan worden ingezet op evenementen, bruiloften, bedrijfs- en personeelsfeesten maar ook op grote festivals.
Breed inzetbaar, de mogelijkheden zijn legio!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Pierementband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties