0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
House of Dance / DJ live Act

Biografie House of Dance / DJ live Act

House of Dance bestaat in de basis uit een fantastische DJ en vocalist, naar wens aan te vullen met een saxofonist, extra zanger of zangeres. Maak de perfecte combi voor jouw feest of event.

DJ live Act boeken of inhuren

Welke combi je ook maakt, deze jonge en super enthousiaste top muzikanten maken van elk feest een MAXIMAAL FEEST!. Top entertainers die muzikaal zeer sterk zijn en goed kunnen improviseren.

Boek een artiest

De DJ zet in en de muzikanten vullen aan. En de energieke muzikanten zorgen voor de energie richting de dansvloer en de juiste vibe en beleving op het publiek. Dit is energie pur sang.

Een stoere en zeker classy act voor ieder feest of event. En helemaal van deze tijd. Zeer flexibel inzet. Flexibel betekent in deze ook dat minder muzikanten automatisch een lager gage betekent dus ook voor de lagere budgetten toegankelijk.

House of Dance boeken voor scherpste gage

Naast flexibel in bezetting ook in repertoire en styling. Rekening houdend met het soort event of feest en dus zeer breed inzetbaar. Een sprankelende DJ Live Act waarbij het dak er gegarandeerd af gaat.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je House of Dance / DJ live Act boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties