0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zanger / Gitarist Ingmar

Biografie Zanger / Gitarist Ingmar

Luisteren naar Ingmars energieke muziek kun je haast niet anders dan met een grijns op je gezicht.

Dit veelzijdige geluid komt vooral tot zijn recht wanneer hij met zijn hele band op de bühne staat, waar Ingmars brede vocale bereik aangevuld wordt door de bezielde meerstemmigheid van zijn zangeressen, strakke drums, gitarist, bassist en toetsen.

 Muziek dat knalt ‘in your face’

Maar ook in trio-opstelling wordt echt duidelijk wat Ingmar kan, hij plakt als een muzikale McGyver moeiteloos en intuïtief rauwe gitaarsolo’s en elektronische vernuftigheden aan elkaar, met een niet te houden ritme. Tot slot weet hij echt te raken als hij in z’n eentje speelt, alleen zijn gitaar en zijn stem.

Duidelijke invloeden van Stevie en Jimi

Ingmar deelt zijn verjaardag met Stevie Wonder, en dit lijkt haast niet toevallig, zijn invloeden zijn duidelijk terug te horen.
Maar ook doet zijn muziek denken aan Jimi Hendrix en The Beatles.

Debuutalbum

Dit alles is samengekomen in zijn debuutalbum, ‘Naked’, dat onlangs in een dampend en dansend Paradiso werd gepresenteerd, met als special guest Sven Hammond Soul.
Hij was te gast bij Club Dauphine, TROS Muziekcafé, ‘Eerst Jaap!’ en ‘Mijke’s Middag’ (radio 6), waar hij verwelkomd werd als new kid on the block. Met zijn zomerse muziek won hij de Slag om de Horizontour en toerde hij van de zomer met zijn band langs de Waddeneilanden.

Ingmar is zeer geschikt voor bruiloften, bedrijfsevents, jubilea of geheel voor jouw feest op maat gemaakt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zanger / Gitarist Ingmar boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties