0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Roy Raymonds

Biografie Roy Raymonds

Aantal jaar geleden stapte de sympathieke zanger/entertainer Roy Raymonds met veel succes in de wereld van het entertainment.
Hij verscheen in het zeer populaire TROS tv-programma “Een ster in 40 dagen” waar hij al snel de publieksfavoriet werd.

Allround feestzanger boeken

Daaruit volgden weer tv-optredens bij SBS6, RTL-Boulevard, Paul de Leeuw, Man Bijt Hond, Hart Voor Muziek en zelfs op de rode bank bij Jensen.

Bekend van televisie

Ook werd Roy Raymonds de artiest van de week bij de TROS-sterren.nl en hij is bijna dagelijks te zien bij TV-Oranje en in korte tijd verzamelde Roy Raymonds een schare aantal fans.

Meezingen en meedeinen

Roy Raymonds weet altijd na ieder optreden een onvergetelijke indruk achter te laten met zijn wervelende en enerverende show vol meezingers en stilstaan is dan ook geen optie.

bekend van binnen- en buitenlandse optredens

Hij heeft dan ook al op menig grote en kleine podium gestaan en met name in de wintermaanden zijn de Oostenrijkse skihutten zijn domein van feestende menigte.

Maar of het nu een feesttent, bruiloft of een personeelsfeest is. Raymond weet hoe hij zijn publiek op de banken krijgt en is succes verzekerd.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Roy Raymonds boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties