0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Anita Rosendorf

Biografie Anita Rosendorf

Anita Rosendorf is een fantastische zangeres met een heerlijk (meezing) Duits repertoire dat bestaat uit de meest herkenbare hits waaronder Rote Gummiboat, Ich bin wie Du, Schatzi schenk mir ein foto en Scandal im sperbezirk.

Oktoberfest artiesten boeken of inhuren

Het is meezingen en meelallen met deze gezellige zangeres waarbij haar optreden uit veel interactie en humor bestaat. Het is meedoen of vroeg naar huis gaan.

Anita Rosendorf boeken voor scherpste gage

De show van Anita duurt ruim 30 minuten en deze past door haar outfit (traditionele Tiroler Dirndl) perfect bij een Oktoberfest, Schlagerparade, bierfest, feesttent of carnavalsfeest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Anita Rosendorf boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties