0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Marco de Hollander

Biografie Marco de Hollander

Marco de Hollander woonachtig in Ter Aar, zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen en weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen.

Feestzanger boeken of inhuren

Met een  mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning.

Allround feest zanger of zangeres boeken

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

Sterren.nl

Marco de Hollander heeft sinds januari 2015 zijn eigen radioprogramma “De Sterrencarrousel” op NPO SterrenNL. Tevens is de volkszanger 1 van de vaste artiesten van Sterren on Tour.
Een aantal hoogtepunten uit Marco’s carriere: Dutch Valley, NL Party op RTL 5, Toppers van Oranje,  SBS6 Utopia en in december stond Marco op het Sterren.nl podium bij het Mega Piraten Festijn in het Gelredome te Arnhem.

Marco de Hollander boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Marco de Hollander boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties