0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Claudia de Breij

Biografie Claudia de Breij

Claudia de Breij roots liggen in hartje Utrecht en is van 13 maart 1975. Ze zingt niet alleen ook maar ook nog eens bekend als Nederlandse cabaretière, presentatrice, zangeres en radio-dj.De liedjes uit haar voorstellingen werden uitgebracht op cd en er verschenen meerdere dvd’s van haar voorstellingen. Het openingslied uit de voorstelling Hete Vrede, Mag ik dan bij jou, verkreeg door verschillende televisieoptredens grote bekendheid.

Alles is goed

Op het nieuwste album ‘Alles is goed’ staan dertien nummers, allemaal door Claudia zelf geschreven. Zes nieuwe songs en speciaal voor dit album een aantal van haar favoriete eerdere liedjes. Liedjes die altijd live gespeeld zijn in het theater, maar die ze graag met complete band in de studio wilde opnemen, waaronder ‘Ik zie jou’ en een intieme, uitgeklede versie van ‘Mag ik dan bij jou’. Voor twee songs vroeg Claudia de medewerking van haar collega’s.

Met Waylon nam ze de hitsingle ‘Mis je zo graag’ op en met Paskal Jakobsen van Blôf ‘Ik onthou van jou’. En ze stak het eerder opgenomen duet ‘Niet alleen’ met wijlen Thé Lau in een nieuw jasje.

Mag ik dan bij jou

Mag ik dan bij jou is een nummer van Claudia de Breij uit 2009. De tekst is van De Breij, de muziek van Rogier Wagenaar en Sander Geboers. Sinds 2009 is het langzaam maar zeker uitgegroeid tot een bekend lied. In 2014 had het een hoge notering (19) in de Top 2000 van Radio 2, en in 2015 had het een notering als nummer 4. Het is een prachtig nummer wat ook gecoverd is door Jeroen van der Boom.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Claudia de Breij boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties